Activiteiten

Onderlinge:

Binnen de vereniging worden verschillende activiteiten georganiseerd.
We organiseren in het voorjaar, het weekend voor het CH Vorden, een onderlinge wedstrijd waar je kunt springen en dressuur rijden. Deze onderlinge wedstrijd is buiten op het veld, voor de wedstrijdruiters de mogelijkheid om na een binnenseizoen weer buiten te oefenen.

Concours Hippique Vorden:

Ieder jaar in het eerste of tweede weekend van april organiseert de vereniging het CH Vorden. Dit werd voorheen gehouden op het terrein bij kasteel Vorden. Tegenwoordig hebben wij de ruimte en middelen om dit op eigen terrein te organiseren. Een hele organisatie waarbij alle leden hun steentje bijdragen en we het weekend afsluiten met een lekkere maaltijd van de Chinees.

Verscheidene activiteiten door het jaar heen:

In het voorjaar de pannenkoekenrit. Na een rit door het bos eten we onderweg een stapel pannenkoeken en maken dan de rit af terug naar de vereniging.
In de zomermaanden het jaarlijkse ponykamp.
In het najaar sluiten we het buitenseizoen af met een najaarsonderlinge. Naast dressuur en springen kunnen de ruiters ook meedoen aan de cross. Ieder jaar weer een heel spektakel.
Eind december sluiten we het jaar af met de traditionele boerenkoolrit. Na een gezellige buitenrit (of als er sneeuw ligt een wandeling) staat er een boerenkoolmaaltijd klaar en wordt de ruiter/vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.

Verder zijn er door het jaar heen activiteiten voor de ponyruiters, extra dressuur-, spring- en crosslessen. Genoeg te doen dus bij De Graafschap!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.