Oefencross

Wij organiseren 2x per jaar een oefencross (april en september) op ons eigen prachtige cross terrein. De crosshindernissen worden up to date gehouden door ons “cross-onderhoudteam”. Hier werken wekelijks een grote groep mannen aan om alle hindernissen en paden gangbaar en veilig te houden.

Onze cross loopt door het bos rond ons terrein. en is voorzien van de meeste mooie hindernissen. Zoals een waterbak, een waaier, boomstammen en een boggel. Iedereen kan hier aan mee doen op zijn eigen niveau. de hindernissen zijn 40 cm, 60 cm. of 80 cm. hoog. Kom eens kijken of doe mee! de sfeer is altijd super gezellig! Foto’s van de cross vind u op de pagina “foto’s”

Hier een video van een ruiter die in de Najaars Oefencross van 2020 een rondje 60cm gedaan heeft.

Dit is een foto van de crossbaan zoals hij er bij lag in het najaar van 2020: