Jeugdbestuur

Het jeugdbestuur bestaat uit zeven jeugdleden, dit zijn: Amber Groot Jebbink, Sterre Groot Jebbink, Iris Papen, Indy Brinks, Tess Maalderink, Florien van Pijlen en Pascalle Groeneveld.

Het Jeugdbestuur van RV & PC de Graafschap

In dit bestuur bedenken en organiseren we leuke activiteiten voor de jeugd, maar volwassenen zijn ook zeker welkom! We hebben al een aantal leuke ideeën die we volgend jaar willen uitvoeren, daar zullen jullie later meer van horen. De activiteiten worden zowel binnen, als buiten de vereniging georganiseerd. Wij hopen met dit bestuur leuke activiteiten te organiseren en er leuke dagen van te maken! 

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Laten we er een mooi jaar van maken! Als jullie zelf nog leuke en haalbare activiteiten weten, zijn die ideeën natuurlijk welkom en hopen we ze uit te kunnen voeren. Iedereen die leuke ideeën heeft mag dit aan 1 van de leden doorgeven of mailen naar info@rvdegraafschap.nl dan komt het vanzelf bij ons terecht 

*Onze 1e activiteit zal een workshop toiletteren voor de paarden zijn. Voor alle wedstrijdruiters die graag knotjes willen leren maken en alles wat daarbij hoort. De activiteit zal 28 december zijn, tijd wordt nog bekend gemaakt. (zie flyer op de club en de bijlage bij de nieuwsbrief) Inschrijven kan in de hal op het inschrijfformulier of via dit mailadres. 

Hartelijke groeten, Het Jeugdbestuur 

We zijn ook te volgen op instagram: jb_degraafschap

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.