CH Vorden en andere activiteiten van onze vereniging

*Jaarlijks organiseert RV & PC de Graafschap het eerste Concours Hippique van het buitenseizoen. Het evenement wordt gehouden op eigen terrein. (eerder bij het kasteel in Vorden) Bij ons terrein is genoeg parkeerruimte en makkelijk toegankelijk. Het hele terrein is goed overzichtelijk en ruim opgezet. Het terrein zelf is rondom omgeven met bos. Maar wel afgesloten dus niet zomaar toegankelijk.
Onze datum van de outdoor wedstrijd 2019 moet nog bekend gemaakt worden.

*Tevens organiseren we 2x per jaar een oefencross (april en september) op ons eigen prachtige cross terrein. De crosshindernissen worden up to date gehouden door ons “cross-onderhoudteam”. Hier werken wekelijks een grote groep mannen aan om alle hindernissen en paden gangbaar en veilig te houden. Onze cross loopt door het bos rond ons terrein. en is voorzien van de meeste mooie hindernissen. Zoals een waterbak, een waaier, boomstammen en een boggel. Iedereen kan hier aan mee doen op zijn eigen niveau. de hindernissen zijn 40 cm, 60 cm. of 80 cm. hoog. Kom eens kijken of doe mee! de sfeer is altijd super gezellig! Foto’s van de cross vind u op de pagina “foto’s”

Dit is een foto van de crossbaan:

 

 

 

 

 

 

Voor alle leden is er 2x per jaar een onderlinge wedstrijd. In het voorjaar springen en dressuur en in het najaar een sgw wedstrijd. Hier strijden de leden om de dagzege of om de individuele zege. Maar eigenlijk gaat het vooral om de sfeer en de gezelligheid! En die is er vollop!

Aan het eind van het jaar hebben we de nieuwjaarsreceptie met “spring-em-d’rin” en de kroning van de ruiter of vrijwilliger van het jaar. Met een drankje en een hapje en natuurlijk heerlijke oliebollen luiden we dan het nieuwe jaar in.