Activiteiten

Binnen de vereniging worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Onderlinge:
We organiseren in het voorjaar een onderlinge wedstrijd met springen en dressuur. Hier kunnen de combinaties weer wennen aan het buitenseizoen.
In het najaar een onderlinge samengestelde wedstrijd waar je kunt springen, dressuur rijden en crossen. Deze onderlinge wedstrijden worden gehouden op ons eigen terrein.

Oefencross:
Wij organiseren 2x per jaar een oefencross (rond april en eind augustus) op ons eigen prachtige cross terrein. De crosshindernissen worden up to date gehouden door ons “cross-onderhoud team”. Hier werken wekelijks een grote groep mannen aan om alle hindernissen en paden gangbaar en veilig te houden.
Onze cross loopt door het bos rond ons terrein. en is voorzien van de meeste mooie hindernissen.
Iedereen kan hier aan mee doen op zijn eigen niveau. de hindernissen zijn 40 cm, 60 cm, 80 cm of 100 cm hoog.

Verscheidene activiteiten door het jaar heen:
We beginnen het jaar met een nieuwjaars activiteit. Tijdens activiteit wordt ook de vrijwilliger-/ruiter van het afgelopen jaar bekend gemaakt.

In de zomermaanden organiseren we het jaarlijkse ponykamp.

Eind december sluiten we het jaar af met de traditionele boerenkoolrit. Na een gezellige buitenrit (of als er sneeuw ligt een wandeling) staat er een boerenkool maaltijd klaar.

Verder zijn er door het jaar heen activiteiten voor de ponyruiters, extra dressuur-, spring- en crosslessen. Genoeg te doen dus bij De Graafschap!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.