Genoten!!

Wat heb ik genoten vanmorgen!!!! 

Het eerste Onderlige Meetmoment Dressuur waar onze leden konden rijden voor winstpunten. Eindelijk weer een keer “echt” op wedstrijd. Wat keken we er allemaal naar uit en wat was het fijn om jullie allemaal weer mooi in wedstrijd tenue te zien rijden op de wei. Van BB tot Z en van pony’s tot paarden, een mooie afwisselende ochtend. 

Complimenten aan iedereen voor het netjes opvolgen van alle extra regels. We hebben er samen een mooie en veilige ochtend van gemaakt. En wat een geluk met het weer….  gister stormde het nog en regende het behoorlijk. Vanmorgen heeft bijna iedereen droog kunnen rijden, wat een mazzel. 

Ik geniet nog even na en ik probeer zo snel mogelijk het systeem klaar te hebben om op te geven voor het springen van 21 maart en de dressuur van 28 maart. 

Hopelijk tot dan! 

Groetjes Martiene

Het was heerlijk rijden vandaag. Alle ruimte en rust om tot goede resulaten te komen.

De uitslagen van ring 1 en 2 blijven beschikbaar op http://www.rvdegraafschap.nl/results tot en met vrijdag 19 maart.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.